Nasza strona korzysta z plików cookie Serwis korzysta z plików cookie oraz innych technologii śledzenia w celach prawidłowego funkcjonowania, wyświetlania spersonalizowanych treści i reklamy oraz analizy ruchu na witrynie żeby wiedzieć skąd pochodzą nasi użytkownicy. Możesz zarządzać plikami cookie z poziomu Twojej przeglądarki. Więcej informacji na temat warunków przechowywania lub dostępu do plików cookies na naszej witrynie znajduje się w Polityce Prywatności.
W dowolnym momencie, możesz dokonać zmiany swojego wyboru klikając w link Polityka Cookies w stopce strony.
Produkty
Wyszukiwanie: łyżka

Świąteczne porady: Jak zrobić sernik? Mokry i nie za słodki

"Jak zrobić sernik? Mokry i nie za słodki. Codziennie od 1 do 12 grudnia podzielimy się z Wami najciekawszymi tipami od szefa kuchni oraz ambasadora marki Ambition Łukasza Budzika. Zaczynamy świąteczne odliczanie Składniki: 750g sera mielonego 250 g mascarpone 35 g skrobi ziemniaczanej 180 g cukru pudru 1 laska wanilii skórka z cytryny 6 jajek 270 g śmietanki 36%...

2024-01-23
Pozostałe porady

Świąteczne porady: Bezglutenowe sajgonki z kapustą i grzybami

"To już ostatni odcinek naszego świątecznego cyklu z marką Ambition. Na koniec mamy dla Was specjalny tip, którym na pewno zaskoczycie Waszych świątecznych Gości - bezglutenowe sajgonki z kapustą i grzybami ! ;) Składniki: 600 g farszu z kapusty i grzybami 8 g płatków chilli 1 pęczek szczypiorku 50 ml sosu sojowego 1 opakowanie papieru ryżowego Sos : 1 pęczek kolendry 1...

2023-12-12
Pozostałe porady

Świąteczne porady: Jak zrobić farsz z kiszonej kapusty?

"Sos sojowy do farszu zamiast maggi…? Codziennie od 1 do 12 grudnia podzielimy się z Wami najciekawszymi tipami od szefa kuchni oraz ambasadora marki Ambition Łukasza Budzika. Zaczynamy świąteczne odliczanie Składniki: 1 kg kiszonej kapusty 100 g suszony grzybów (podgrzybki) 3 duże cebule 3 ząbki czosnku 4 liście laurowe 4 ziela angielskie 30 ml sosu sojowego Cukier Sól...

2023-12-04
Pozostałe porady

Świąteczne porady: Jak zrobić ciasto na uszka i pierogi?

"Czy wiecie, że ciasto zaraz po zrobieniu powinno „odpocząć” przez godzinę w lodówce? Codziennie od 1 do 12 grudnia podzielimy się z Wami najciekawszymi tipami od szefa kuchni oraz ambasadora marki Ambition Łukasza Budzika. Zaczynamy świąteczne odliczanie Składniki: 1 kg mąki typ 500 450 ml cieplej wody 1 łyżeczka drobnej soli Przygotowanie: Mąkę wysyp na stolnicę. W...

2023-12-03
Pozostałe porady

Świąteczne porady: Jak zrobić zakwas z buraków?

"Ruszamy z naszym nowym cyklem razem z marką Ambition! Codziennie od 1 do 12 grudnia podzielimy się z Wami najciekawszymi tipami od szefa kuchni oraz ambasadora marki Ambition Łukasza Budzika. Zaczynamy świąteczne odliczanie Nasz pierwszy przepis to zakwas z buraków. Składniki: 2 kg buraków 3 cm korzenia chrzanu 3 ząbki czosnku 3 l wody 3 łyżki soli morskiej (ew. kamiennej...

2023-12-01
Pozostałe porady

Zapisz się do newslettera

Kim jesteś?