Wachlarz smaków zarezerwowanych w polskiej tradycji na kuchnię wielkanocną to nie tylko jajka, żur, pachnąca rzeżucha zerwana prosto z waty i chrzan. To także królowa wielkanocnego stołu — biała kiełbasa. Przepraszamy wegetarian, ale to właśnie jej poświęcimy dziś dłuższą chwilę, bowiem prócz znanej nam wszystkim białej kiełbasy ze sklepowej lady, warto poznać wprost rozpływającą się w ustach jej domową wersję.
Lifting starych szafek kuchennych sprawi, że nawet nieco podniszczone czy też niemodne będą nam jeszcze długo służyć. Możliwości ich odnowienia mamy bardzo dużo.
Nakryliśmy Adriana na niemałych zakupach… Wszyscy jesteśmy ciekawi co znalazło się w jego wózku, który ledwo co wyjechał z Niepołomickiej Mrówki. Oto obraz szczęśliwego klienta a to wszystko dzięki produktom marki Galicja, Alsea i Verdenia o których będzie dzisiejszy odcinek. Zapraszamy do oglądania.