Znajdź sklep w swojej lokalizacji

Otwarto sklep Mini-Mrówka w Gniewinie

2020-11-14, Aktualności
Otwarto sklep Mini-Mrówka w Gniewinie

14.11.2020 r. w niespełna dwutysięcznym Gniewinie otwarto sklep Mini-Mrówka. Inwestorem jest, należąca do Bartosza Mikulskiego, firma LIMARKO. Gniewino położone jest w woj. pomorskim.

Zanim nastąpiło uroczyste przecięcie wstęgi, mieszkańcy mogli na bieżąco śledzić w social mediach przygotowania do wielkiego otwarcia, przy czym nie zrezygnowano też z tradycyjnych form reklamy, jakimi były kolportaż gazetki, ogłoszenie w lokalnej gazecie czy billboardy. Już na tym etapie ogłoszono zabawę, polegającą na wytropieniu na terenie Gniewina maskotki Mrówki i przesłaniu jej zdjęcia. To oczywiście nie była jedyna atrakcja, a udział w nich stwarzał szansę wygrania atrakcyjnych nagród. Ważną częścią imprezy inauguracyjnej był charytatywny kiermasz ciast, z którego dochód przeznaczono na leczenie ciężko chorego dziecka.

Mimo ograniczeń związanych z pandemią, licznie przybyli klienci, także ci najmłodsi, przestrzegali obowiązujących zasad i z pewnością zadowoleni byli z fantastycznych prezentów. Nowo otwartą Mrówkę tworzy dwunastoosobowy zespół, który jest do dyspozycji klientów.